Naučite kulinarske trikove uz ove food podcastove!

mikrofon, podcast
Pixabay

Većina ljudi već je upoznata s podcastovima. Osim što koriste za ubijanje dosade, mogu nas zabaviti, opustiti, ali i naučiti novim stvarima.

U nastavku vam donosimo neke od najboljih podcastova s tematikom hrane i pića:

The Splendid Table

Osim dugogodišnje tradicije, ovaj podcast ima bezbroj vjernih slušatelja. Istražuje kuhinje različitih kultura i ljude koji su također, zaljubenici u hranu.

The Kitchen Counter

Voditelj ovoga podcasta je Roger Anderson, koji sa svojim gostima osim o receptima, raspravlja i o zanimljivim trikovima u kućanstvu. Uz njih, lako možete otkriti razne trikove poput onoga kako urediti kuhinju ili smočnicu.

The Plant-Powered People

Prijateljice Cehn i Okamoto suvoditeljice su na podcastu, a i stravstvene zaljubljenice u veganstvo. Slušatelji mogu naučiti kako prijeći na biljnu prehranu.

Radio Cherry Bombe

Kerry Diamond kao voditeljica na podcastu Radio Cherry Bombe priča sa ženama koje se bave kulinarstvom, a to su poznate chefice, slastičarke, autorice kuharice i slično.

Home Cooking

Ovaj novi podcast, nastao u doba pandemije, preporuča svojim slušateljima što kuhati u karantenskom periodu. Svaka od epizoda ima svoju tematiku (grahorice, tijesto, riba i piletina), a voditeljica Samin Nosrat uz to rado odgovara na razna pitanja i nudi dodatne savjete.

Izvor: Jutarnji.hr