Nedostaje vam rad u uredu? Isprobajte ovaj virtualni simulator

ured
Foto: donterase/Pixabay

Kao i o mnogim drugim stvarima, tako i o radu od kuće vladaju podijeljena mišljenja. Jednima je to poput blagoslova i htjeli bi nastaviti s time i onda kada se ova situacija smiri, dok drugi preferiraju odlaske na posao i ovih dana im fali rad u uredu

U posljednje vrijeme mogli smo svjedočiti brojnim kreativnim i zanimljivim idejama koje su nastale tijekom karantene, a jedna od takvih je i simulator ureda. U slučaju da pripadate skupini ljudi kojima rad od kuće teško pada i fali vam to da ste okruženi ljudima i ambijentalnom bukom koja inače vlada u uredima, na web stranici imisstheoffice možete potražiti rješenje i stvoriti sebi željenu atmosferu.

Na stranici je prikazan virtualni ured s nekoliko radnih mjesta, a u donjem desnom kutu nalazi se opcija pomoću koje možete birati koliko kolega želite imati u uredu. Maksimalan broj kolega je 10, a nakon što odaberete željeni broj, klikom na ikonu play koja se nalazi u donjem lijevom kutu možete doživjeti uredsku atmosferu.

Klikom na određene dijelove ureda, stolove, stolice, računala itd. djelomično možete i utjecati na ono što čujete, a u pozadini će sve vrijeme vladati radna atmosfera. Tako ćete moći čuti kako vaše virtualne kolege razgovaraju, pjevuše, hodaju, tipkaju, telefoniraju, toče vodu iz aparata, otvaraju i zatvaraju ladice i slično. Jedino što ne možete napraviti unutar ovog simulatora je razgovarati s kolegama.