Filmovi koji su nepravedno zanemareni u 2018.

filmovi, 2018. filmska industrija
Pixabay
U godini iza nas objavljeno je puno odličnih filmova, a u nastavku pogledajte koji su filmovi također dobri, ali su vam možda promaknuli jer se o njima nije previše pričalo
Private Life

Film o dvoje umjetnika u četrdesetim godinama koji očajnički pokušavaju dobiti dijete umjetnom oplodnjom. Njih dvoje odbijaju liječnikov prijedlog da uključe treću osobu, a odnos im se narušava sve dok se u njihov život ne uključi nećakinja koja je napustila studij. Umjetnici Richard i Rachel tada počinju razmatrati sve opcije.

Sorry to Bother You

Film prati mladog afroameričkog telemarketera koji usvaja bjelački naglasak kako bi uspio u poslu. Uvučen u korporativnu zavjeru, mora birati između profita i pridruživanja svojim prijateljima aktivistima.

Mandy

Radnja filma smještena je u 1983. godinu. Nakon što vođa kulta ubije ljubav njegovog života, Red Miller (Nicholas Cage) započinje osvetu kakva još nije viđena.

Minding the Gap

Dokumentarni film redatelja Binga Liua koji je sniman više od 12 godina i u koji su uključeni on i njegova dva prijatelja. Film govori o krhkosti prijateljstva, zlostavljanju koje se nastavlja generacijama i nesigurnostima s kojima su se susreli tijekom odrastanja.

Burning

Film je nastao prema kratkoj priči “Barn Burning” koju je napisao Haruki Murakami. Jong-soo jednog dana sreće Hae-mi, djevojku s kojom je odrastao. Ona ubrzo kreće na put u Afriku i zamoli Bena da pričuva njenu mačku. S puta se vraća s Benom, misterioznim mladićem koji ima čudan hobi.

You Were Never Really Here

Bivši FBI agent Joe koji vuče traume iz djetinjstva i iz svoje brutalne prošlosti u vojsci za život zarađuje spašavajući otete mlade djevojke. Jednog dana ga ugledni političar iz New Yorka angažira da pronađe njegovu kćer, ali posao ubrzo počinje izmicati kontroli.