Tri položaja spavanja koji nagovještaju potencijalni razvod

djevojka, spavanje
Foto: Pixabay

Položaj spavanja puno govori o stabilnosti braka, barem ako je vjerovati rezultatima istraživanja koje je provela internetska stranica The Dozy Owl.

Naime, ispitali su 4987 rastavljenih žena i 4786 rastavljenih muškaraca te došli do zanimljivih otkrića.

Primarno postavljeno pitanje bilo je vezano upravo za položaj u kojem su najčešće spavali prije razvoda braka te tako došči do zaključka o postojanju tri položaja u kojima parovi kod kojih je uskoro došlo do razvoda najčešće spavaju

Dominantan položaj 

Poznato je da do nestabilnosti u braku može doći ako žena zarađuje više od muškaraca ili ako je utjecajnija od njega, a čini se kako na muški ego jednako utječe i ako je žena dominantna u krevetu, odnosno ako spava pored muškarca u položaju žlice, tako da ga obgrli rukama s leđa.

Čak 86% ispitanika priznalo je da su spavali u tom položaju prije razvoda braka.

Grljenje nogama

Drugi najčešći položaj u kojem su rastavljeni ispitanici spavali je onaj u kojem je jedan partner stavljao noge preko nogu drugog partnera, no na način da im se tijela ne dodiruju.

Ovaj je položaj naveločak 82% ispitanika.

Leđa o leđa

Treći i zadnji, ali ne manje važan je položaj u kojem supružnici nisu imali nikakav fizički kontakt. 78% ispitanika navodi kako su spavali tako da su okrenuli leđa jedno prema drugom, bez da su se dodirivali, a među njima je postojao razmak.

IZVOR: Index.hr

Ovdje možete preuzeti našu aplikaciju!