Maja Šuput o trudnoći: “Noćna ptica na mamu”

Instagram

Pjevačica Maja Šuput, trudna čeriti i pol mjeseca, već je obavila potrebnu kupnju i sada sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovom čeka prinovu.

Kako navodi za IN magazin, beba se počela javljati boksanjem i to u ponoć:

Instagram

“Raste, rastem! Ja sam ti se zadnja dva tjedna stalno bunila, ja jedina nemam trbuh, sve trudnice imaju trbuh, kakva sam ja to trudnica, nit mučnine… Nije da se žalim, ali daj beba javi se da znam, ono… Ali po knjizi ispada da je trbuh narastao baš kad treba. Prekjučer smo prvi put doživjeli boksanje od bebe, a ono što nas je najviše razveselilo kao roditelje je da beba prati naš tempo jer je boksanje bilo u ponoć. Znači nije beba u devet sati ujutro ili u podne, nego u ponoć. Onda je Nenad stavio glavu na trbuh i rekao ‘Ljubavi tatina, bravo. Noćna ptica na mamu!’”, rekla je.

Šoping i nabavku potrebština za prinovu su već, kaže, obavili:

“Što se tiče kupovine i toga, sve smo izabrali. Sve, sve, sve, sve. Ali kad kažem sve – sve! Ja sam se zaputila prije dva dana ponovno samo da izaberem, jer nisam znala da toliko dezena mogućih u kolicima. Ja kad sam bila mala uopće ne znam jesam li imala kolica, ja se toga ne sjećam. Mila majko šta sam uzela. A veseli me to. Pa to mi je sad prvi put, vrlo vjerojatno s obzirom na moje godine i zadnji pa nek se dijete veseli”.

No, kad je riječ o poslu kaže da ne planira stati i da radi punom parom.

“Mi smo do te mjere bukirani za sljedeću godinu, barem što se svadba tiče, da tu nema razgovora. Posao ide odmah, nešto malo nakon što se dijete rodi i to je potpuno o.k.. Moj posao je sjajan, ja idem pjevati od osam sati navečer do pet sati ujutro. Ja ga uspavam, dođem doma, a beba ni ne zna da me nije bilo, a osim toga, ima beba i oca, ne? Moj posao će biti u punom jeku ako ne bude gospodin Capak rekao drukčije i po sadašnjim bukinzima i terminima, barem što se svadbi tiče, to su morali uzeti, bit će to fenomenalna radna godina”, najavila je Maja.

Iako spol dijeteta već znaju, još ga ne planiraju otkriti široj javnosti.

IZVOR: Net.hr

Ovdje možete preuzeti našu aplikaciju!