Kako od najgoreg napraviti najbolje na svom Instagram profilu?

Mnogi od nas nisu izašli danima iz kuće, neki se možda nisu potrudili ni počešljati kosu, a stavljanje šminke na lice postalo je neka zaboravljena praksa. Što učiniti u ovo doba trenirki i majica za ”po kući”? I za to postoji rješenje.

U moru ”influencera” i ljudi koji uvijek imaju nešto za objaviti, sve češće se pojavljuju nostalgične slike pronađene negdje duboko sakrivene u arhivima mobilnih telefona. Sada je in postala tjelovježba kod kuće i isprobavanje novih kulinarskih recepata uz dobru čašu vina, te obnavljanje znanja iz španjolskih ili turskih sapunica – tko što voli!

Samantha Fox svojim pratiteljima preporučuje kozmetičke salone i savjetuje kako bi se i dalje trebali brinuti o sebi: ”U ovo vrijeme #izolacije i #socijalnograzdvajanja očito je da će većina salona ljepote biti zatvorena, pa je još važnije paziti na svoju kožu kod kuće …”

Trend ”Working from home outfit”

Trend koji je posebno dojmljiv je ”working from home outfit”, koji vas tjera da se lijepo ”skockate” i kad ste svjesni da nećete kročiti nogom iz vaše tople jazbine iliti stana, odjednom popularno kako svi kažu doma.

U tom procesu dok se sređujete sami za sebe, razbijate svoju dnevnu, čemernu rutinu, otvaraju vam se vrata glamura na nekoliko minuta. I pokraj svega toga možete kliknuti mobilnim aparatima ispred ogledala, na balkonu ili pred vašim radnim stolom.

Mogućnosti su beskrajne, jer koncept vremena je fleksibilniji no ikada, a vaša mašta može učiniti svašta i u ove kućne dane pretvoriti vas u kreativca, da ne kažem stilista.

I jedan od tih stotinjak klikova mora valjati, i odgovarati vašoj viziji, pa sad objavite tu sliku i čekajte reakcije, jer svi mi ovih dana visimo na svojim telefonima i više nego inače.

Pročitajte još: