Vlatka Pokos objavila fotografiju iz mladosti – zar sam danas manje vrijedna?

Screenshot

Poznata voditeljica, Vlatka Pokos, objavila svoju fotografiju iz mladosti na Instagramu te se osvrnula na ružne komentare.

Vlatka već godinama živi u Torontu te je putem svojeg Instagrama objavila status kojim podržava pobjedu Joe Bidena na američkim izborima. Uz to, je, usput prokomentirala i ružne komentare s kojima se susrela.

“Mlada sam i lijepa, nemam čak niti puder na licu, samo crveni ruž, koji sam voljela u to vrijeme. Zar netko doista misli da sam danas manje vrijedna kao osoba i žena? Mislim da se to nitko ne bi usudio reći na glas, čak i da to misli. To može misliti samo primitivna i ograničena osoba. Da ne kažem zla i glupa”.

“Kako onda objasniti ovu poplavu ‘mudrih’ komentara o životnoj dobi jednog izuzetnog čovjeka, koji na sreću svih nas, postao predsjednik Amerike? To zgražavanje nad njegovim godinama je nepodnošljivo i jadno. I to od strane ljudi koji se navodno bore za ljudska i ženska prava. Licemjerno. Govori o nerazumijevanju, neznanju i najgoroj, sveprisutnoj diskriminaciji po životnoj dobi. Najraširenijoj diskriminaciji u modernom svijetu, dokazano. Ne možete se boriti za jedno pravo a istovremeno diskriminirati drugo”, navodi Vlatka.

Nastavlja govoreći kako je njena strast povijest te američka politika kojom se, kako kaže, intenzivno bavi. Joe Biden je prema njenim riječima izniman političar te “dobitak” za čovječanstvo:

“Joe Biden je izniman političar, a još fascinantniji čovjek i dobitak je za čovječanstvo. Iznimno vitalan, lucidan i topao čovjek. Nikada u povijesti američkih izbora, niti jedan kandidat nije osvojio više glasova birača. Činjenice.”

Naposljetku poziva sve hrvatske ‘mozgove’ da se bave bitnim stvarima:

“Stoga bih pozvala hrvatske i ine besposlene mozgove da se bave bitnim stvarima, a ne nečijim godinama. Ne sjećam se da se itko u Hrvatskoj zgražavao nad godinama debeloguzog, polupismenog idiota koji je donedavno bio američki predsjednik. Licemjeri”, zaključila je.

Fotografiju Vlatke s Instagrama možete pogledati na linku koji slijedi:

IZVOR: Net.hr

Ovdje možete preuzeti našu aplikaciju!