Schwarzenegger završio na operaciji pa zabrinuo obožavatelje

Schwarzenegger/Instagram

Arnold Schwarzenegger objavio je na Instagramu fotografije iz bolnice u kojoj je završio zbog problema sa srcem.

“Zahvaljujući timu Klinike Cleveland ima novi aortni zalistak koji ide uz moj novi plućni zalistak iz posljednje operacije. Osjećam se fantastično i već sam šetao ulicama Clevelanda uživajući u vašim nevjerojatnim spomenicima. Hvala svim liječnicima i medicinskim sestrama u mom timu”, napisao je 73-godišnji Arnold uz fotografije iz bolničkog kreveta, ali i šetnje.

Danas sa 73 godine i dalje aktivno vježba i održava top formu što se posebno sviđa njegovim obožavateljima koji u njemu vide i inspiraciju. Aktivan je na društvenim mrežama, naročito je veliki obožavatelj Instagrama gdje redovito objavljuje sličice iz privatnog života kojim je oduvijek plijenio pozornost.

Najzapaženije filmske uloge ostvario je u filmovima “Terminator”, “Conan barbarin”, “Komandos”, “Plaćenici”, “Luda božićna zvona”, “Istinite laži” i drugima, a od 2003. do 2011. godine bio je kalifornijski guverner.


Prije nekoliko godina našao se u središtu preljubničke afere kada je otkriveno da je s kućnom pomoćnicom dobio sina Josepha Baenu, s kojim je danas u sjajnim odnosima i koji je njegova slika i prilika. 

Ovdje možete preuzeti našu aplikaciju!