Američka plus size manekenka objavila svoju golu fotografiju i poslala snažnu poruku

Flickr

Ashley Graham, jedna od najpoznatijih plus size manekenki na svijetu, svoju je golu fotografiju odlučila objaviti na Instagram profilu kako bi poslala poruku o prihvaćanju svog tijela.

Instagram platformu je još jednom iskoristila za promicanje ideje samoprihvaćanja sebe i svog tijela, neovisno o količini kilograma ili pak oblinama.

Nakon što je prošlog mjeseca objavila i video u kojem pokazuje kako se vole strije, sad je odlučila objaviti selfie iz kupaone na kojem pozira gola. Uz fotografiju je stavila i kratki opis ‘velika gola djevojka’, pa iako je većina komentara oduševljeno pozdravila njezin potez, neki su je pitali zašto je uopće imala potrebu nazvati se velikom umjesto jednostavno normalnom.

View this post on Instagram

nakie big girl 👋🏽

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Graham je samo kratko odgovorila kako iako razumije poantu komentara, ona jednostavno pojam velikog gleda kao nešto pozitivno te kako obožava svoje veliko, snažno i prekrasno tijelo.

Nedugo nakon toga, Graham je na svom Instagram profilu objavila još jednu fotografiju i s njom navela još jedan razlog zbog kojeg voli svoje tijelo. Naime, kako navodi, iz njega se prije svega 9 mjeseci rodio njen sin Isaac.


U spomen danu njegova rođenja, objavila je fotografiju na kojoj je gotovo potpuno gola, u periodu odmah nakon poroda, uz svog supruga, babice i doule kojima je zahvalila na neizmjernoj podršci.

Izvor: net.hr

Ovdje možete preuzeti našu aplikaciju!