Harry Potter je zapravo… Hrvat?

Knjiga Harry Potter i slušalice na bijelom stolu
Foto: Dzenina Lukac/Pexels

Twitteraš Kompa (@glavnitajnik) jučer je sa svijetom podijelio svoju najnoviju spoznaju – Harry Potter je zapravo Hrvat!

“Na temelju matere i ćaće svi ga znaju i otvaraju mu se prilike zbog prezimena, učlanjen je u stranku, nakon faksa zaposlija se u Ministarstvu ka uhljeb neki. NIkad ga nije kaznilo za ništa jer zna ravnatelja i Hagrida, žena mu je mlađa od njega”, prenosi Net.hr.

“Povezan je sa mračnim silama i kriminalom (Voldemort), a najbolji frend mu je debil i skuplja muda deset godina prići ženskoj. Jebo*e, što je ovo Imotski, a ne Hogwarts”, dodao je.

Snape kao Zoran Milanović

Uz Harryja Pottera, spomenuti je twitteraš još neke likove iz istoimenog serijala smjestio u Hrvatsku pa je tako u priču dospio i sam Zoran Milanović:

“Dumbledore – ravnatelj, politički umrežen i gura svoje. Spletkari i uvik se izvuče iz svega na vrhu. Ka Vaso Brkić. Snape – profil ka Zoki Milanović, tek na kraju skužiš da je lik kralj, al cilo vrime ispada seljačina i grubijan, a gura svoje interese lowkey. Čitaj Zoki i Plenković”, zaključio je twitteraš.

A neizostavni su dakako bili i Hagrid kao Hercegovac, Ron Weasley, čiji otac radi u Ministarstvu, te Hermiona Granger kao štreberica.

IZVOR: Net.hr

Ovdje možete preuzeti našu aplikaciju!