Severina nabacila ubojiti dekolte pa fotku podijelila s fanovima!

Screenshot

Severini komplimenti i lajkovi stižu sa svih strana, a posebnu je podršku dobila od svojih fanova koji jedva čekaju njen novi album.

Severina Kojić svojim je vjernim pratiteljima na Instagramu odlučila uljepšati tmurni jesenski dan svojim više nego atraktivnim selfijem. Da je uspjela u naumu svjedoče reakcije i lajkovi brojnih obožavatelja. Pjevačica je pozirala odjevena u crno-bijelu bluzu dugih rukava s ubojitim dekolteom, a kosu je pustila da joj ležerno pada po leđima i ramenima.

Severinin smješak i minimalistički make-up bili su dobitna kombinacija. A vijest o izlasku novog albuma dodatno je oduševila njene fanove.

“Glazba zbližava ljude… Večeras idem do studija. A što vi radite dok pada kiša?”, pitala je Severina svoje fanove, a u komentarima joj se odmah javila dizajnerica Matija Vujica.

“Ja upravo završila svoju novu, i jedva čekam čuti tvoju. Možemo koncert za prijatelje, u mene stane 37,5 ljudi, ja sam ono pola”, napisala je, a Severina joj je odgovorila: “Ha, ha, ha, može, kod mene ćemo ih isto nagurati desetak”.

IZVOR: Net.hr

Ovdje možete preuzeti našu aplikaciju!