“S Naomi Campbell spavao sam 30 puta, ali Carmen Electra je najbolja”

https://www.cheatsheet.com/

Bivši srpski nogometaš, Saša Đani Ćurčić, koji je tijekom karijere igrao za OFK Beograd, Partizan te premijerligaše Bolton, Aston Villu i Crystal Palace, dao je dosta bombastičan intervju za Informer, u kojem je progovorio o svom ljubavnom životu.

“Naomi Campbell bila je vatreni navijač Crystal Palacea. Jednom je došla na utakmicu i poslije smo se upoznali u VIP baru. Nakon par tjedana sam napravio tulum i pozvao sam je. Ubrzo smo se počeli viđati, ali nije se željela seksati odmah na prvom spoju, teška je ona žena. Tek nakon dvadesetog izlaska pristala je spavati sa mnom”, započeo je.

“Tridesetak puta smo se seksali. Vrh je u krevetu, ali gadljiv sam na ženske dlake. Kada ih vidim po stanu, život mi se smuči, a Naomi ih je svuda ostavljala. Bila je strašno neuredna, kao i sve manekenke. Ne skine šminku, a legne u krevet. Odvratno. Takve šutnem odmah u guzicu i kažem im da spavaju na balkonu. 

Također, ispričao je i kako je upoznao Ivanu Trump, bivšu suprugu američkog predsjednika Donalda Trumpa. Dogodilo se to kada je dobio poziv da zaigra za američki MetroStars.

Izvor: Net.hr