Katy Perry i Orlando Bloom objavili spol njihova djeteta

Katy Perry i Orlando Bloom objavili spol njihovog djeteta

Pjevačica Katy Perry i holivudski glumac Orlando Bloom objavili su spol njihova djeteta na neobičan način – šlagom za tortu.

Katy je na svom Instagram profilu objavila fotografiju svog zaručnika Orlanda Blooma, na kojoj on sa smješkom pozira prekriven ružičastim šlagom. Napisala je: “Curica je”, uz emotikone srca, te tako svijetu obznanila radosne vijesti. Pjevačica je na fotografiji poslala i posebnu poruku: “Cure vladaju svijetom”.

View this post on Instagram

💕 it’s a girl 💕

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

Samo tri dana nakon objave trudnoće, poznata pjevačica doživila je veliku tragediju u svojoj obitelji. Njezina baka Ann Pearl preminula je u 99. godini života. “Ne znam postoji li takvo nešto, ali zamišljam da duše s ovoga svijeta odlaze i odmah dobiju poljubac u čelo od moje drage bake koja je otišla jučer. Moje srce se zaista nada da je to istina. Moja baka je sigurno u ruci držala čašu crnog vina dok je prelazila na onaj svijet, a na sebi je imala nakit i bila je modno usklađena kao i uvijek. Najviše svoje osobnosti mogu zahvaliti svom ocu, a on je to dobio od bake. Zahvalna sam joj na svemu što je napravila”, objavila je na Instagram profilu uz fotografije s bakom.

Katy i Orlando upoznali su se prije pet godina, a tek 2016. godine su obznanili svoju vezu. Slavni par zaručio se prošle godine, na najromantičniji dan, Valentinovo. Ovo će biti drugi brak za oboje. Naime, Perry je već bila u braku s glumcem Russelom Brandom, a Bloom s australskim top-modelom Mirandom Kerr, s kojom ima 9-godišnjeg sina Flynna.

U veljači je Katy objavila da je trudna s prvim djetetom u spotu za pjesmu “Never Worn White”, te dodala kako će joj raspored ovog ljeta biti prekrcan.

Izvor: Story.hr