Kate Middleton se srušila, a obitelj joj odbila pomoći

flickr

Kate Middleton se navodno nedavno srušila nakon mjeseci borbe s negativnim emocijama.

Kako prenosi Dnevno.hr, Middleton je prvenstveno iscrpljena svojim kraljevskim odgovornostima i nizom dužnosti, a Williamov pozitivan test na COVID-19 nikako nije tome doprinijeo.

Prema navodu izvora Kate je molila Williama da javnosti prizna svoju dijagnozu. Iako se navodi da bi princ svakako priznao svoju dijagnozu javnosti i bez Kateinog nagovora, jer naime, njegova izjava svjedoči o ozbiljnosti virusa, izvor za New Idea stoji pri tome da princ William ne bi bio iskren u vezi s dijagnozom da ga Kate nije prisilila da nešto kaže.

‘Vojvotkinja od Cambridgea sav taj strah i brigu držala je u sebi te se trudila šutjeti o tome jer se kao i uvijek drži prakse britanske kraljevske obitelji prema kojoj obitelj rijetko svoje privatne informacije dijeli s javnosti. No, na kraju se slomila u suzama jer više nije mogla živjeti u laži’, rekao je izvor.

Doduše, neki smatraju da se supruga princa Williama nije slomila i srušila zbog iscrpljenosti, već zbog njezinog narušenog zdravlja koje je produkt njezine borbe s anoreksijom. Naime, ovo nije prvi put da tabloidi govore kako se Kate srušila, a ranije ove godine tabloid Star je uputio na to da je vojvotkinja od Cambridgea opet izgubila znatnu količinu kilograma.

Ono što je najžalosnije u cijeloj priči je da ju kraljevska obitelj i dalje je ne ohrabruje da svoje zdravlje stavi na prvo mjesto, baš kao što to nisu učinili ni u slučaju Lady Di, zaključuje Dnevno.hr.

IZVOR: Dnevno.hr

Ovdje možete preuzeti našu aplikaciju!