Riječki JGL plasirao svoj poznati proizvod na filipinsko tržište

YouTube /screenshot

JGL je tijekom protekle dvije godine značajno osnažio svoje prisustvo u regiji ASEAN

U glavnom filipinskom gradu Manili je održana velika promocija proizvoda Aqua Maris Jadranskog galenskog laboratorija. Svečanost pod nazivom ‘The Power of the Sea to Life’ je organizirala tvrtka Favorex, filipinski partner riječkog JGL-a koji posluje na ukupno sedam tržišta azijske regije ASEAN.

Tvrtka Favorex je svečanost lansiranja Aqua Marisa, u duhu dobrih partnerskih odnosa i s iskazom vjere u snagu brenda i tržišnu aktivnost, organizirala za oko 250 uzvanika, farmaceuta i liječnika.

JGL je još prošle godine sklopio licencni ugovor za proizvode iz svoje najinternacionalnije linije, a posebnosti i vrijednost blagotvornih učinaka morske vode Jadrana na respiratorni sustav su na brojnim radionicama skupa predstavili filipinski otorinolaringolozi i pedijatri. Atraktivnosti promocije je pridonio i veliki kružno ugrađeni akvarij u dvorani, u kojemu su sinkro plivačice prisutnima predstavile brend Aqua Maris i ljekovita svojstva Jadranskog mora koja su pretočena u njega.

Kao jedan od pokretača globalnog trenda korištenja morske vode u oporavku ljudskog tijela, JGL je u prošle dvije godine značajno osnažio svoje prisustvo u regiji ASEAN pa tako ova domaća farmaceutska tvrtka ima aktivnu prodaju u Singapuru, Maleziji, Vijetnamu, Južnoj Koreji, Filipinima, Indoneziji i na Tajlandu. Uglavnom je riječ o distribuciji linije Aqua Maris, uz ugovorene Vizol S i Meralys proizvode za vijetnamsko tržište, te dio oftamološkog portfelja na tržištu Tajlanda.

Otvaranjem još jednog značajnog i dalekog tržišta regije ASEAN se potvrđuje ispravnost JGL-ovog strateškog smjera internacionalnog širenja i plasiranja vlastitih brendova na globalno tržište zdravlja.

Izvor: Poslovni.hr