Investicije u nadolazećoj sezoni nude otvaranje novih radnih mjesta

Valamar Riviera, turizam, zapošljavanja
Flickr
Uspješno poslovanje Valamar Riviere

Valamar Riviera svojim je uspješnim poslovanjem, ove godine omogućila otvaranje novih radnih mjesta, a u nadolazećoj sezoni 2018. planira zapošljavanje oko 6600 djelatnika duž cijele Jadranske obale. Naime, Valamar je najveća turistička kompanija u Hrvatskoj koja u svojim destinacijama od Istre i Kvarnera, do Dubrovnika može smjestiti oko 60 000 gostiju.

Početak godine za Valamar Rivieru bio je jako uspješan. Kompanija je ostvarila dobre poslovne rezultate, s jedne strane zbog blagdana koji su imali utjecaj na povećanje prihoda, a s druge strane uspješno ostvarenje projekata na Krku i Dubrovniku. Time je zabilježen 39%-tni porast prihoda, što je povećalo prihode kompanije za oko 10 milijuna kuna, znatno više nego u 2017. godini.

Investicije koje će omogućiti otvaranje novih radnih mjesta 

Investicijski planovi do 2020. godine dio su projekta vrijednog 2 milijarde kuna, a u tijeku je finalizacija investicija za nadolazeću sezonu vrijednih preko 700 milijuna kuna. Glavne investicije Valamar Riviere su završetak Girandella Resorta u Rapcu, repozicioniranje dubrovačkog hotela Valamar Argosy, obnova Valamar Imperial hotela na Rabu te investicije u kampove u Istri i na Krku.

Novi projekti i investicije turističke kompanije omogućit će otvaranje novih radnih mjesta u sezoni 2018., a Valamar je ove godine otvorio već 600 radnih mjesta. Također, Valamar Resort otvara četvrti hotel za sezonce, pa će osim Krka i Rapca, novi visoko kvalitetan hotel za sezonce dobiti Poreč i to na dvije lokacije.

Izvor: Poslovni dnevnik