‘Nisam ga smio pustiti da se bori!’

Getty Images

Anderson Silva nije bio uspješan u borbi koja bi mogla biti posljednja u njegovoj velikoj karijeri.

Legendarni 45-godišnji Brazilac je na priredbi UFC Fight Night 181 u Las Vegasu izgubio od Uriaha Halla tehničkim nokautom u četvrtoj rundi, a takav rasplet u glavnoj borbi večeri približio ga je odlasku iz UFC-evog oktagona u kojem je bio svjetski prvak u srednjoj kategoriji.

Nakon završetka borbe svima je bilo žao što je tako ispalo, a u tu skupinu ušao je čak i 36-godišnji Hall koji je svladao Silvu. Borac koji je slavio gotovo da se ispričavao svojem 45-godišnjem protivniku kojem se poklonio zbog njegove veličine, dok je među ostalim reakcijama odskočila onu koju je imao UFC-ev predsjednik Dana White.

Napravio sam veliku pogrešku’, rekao je White komentirajući Silvin poraz.

‘Nisam ga smio pustiti da se bori u ovoj večeri. No, iz respekta koji imam prema njemu i s obzirom na to da je legenda ovog sporta i legenda naše organizacije – napravio sam nešto s čime se nisam slagao’, dodao je UFC-ev predsjednik.

‘Anderson Silva se više nikad ne bi trebao boriti’, zaključio je White.

Hoće li 45-godišnji Brazilac to poslušati? Borba protiv Halla vjerojatno je bila njegova posljednja, no ipak je ostavio otvorena vrata u slučaju da se predomisli.

Izvor: Dnevno.hr

Ovdje možete preuzeti našu aplikaciju!