Dinamo izgubio na Rujevici

Dinamo
Youtube (screenshot)
Ponosan sam na svoje dečke koji su pobijedili jako kvalitetnog suparnika. Presretan sam, istaknuo je trener Rijeke, Igor Bišćan.

Dinamo je pretrpio prvi ovosezonski poraz u Prvoj HNL. U derbiju 15. kola na Rujevici ga je pobijedila Rijeka s 1:0 pogotkom Antonija Čolaka u 64. minuti. Iako je aktualni prvak dominirao i imao više prigoda, Rijeka se čvrstim blokom obranila i s(p)retno došla do pobjede. Zagrebački klub je posljednji put u prvenstvu izgubio 14. svibnja (od Rudeša), a ovim porazom ostao je na 36 bodova, osam više od Lokomotive.

Ponosan sam na svoje dečke koji su pobijedili jako kvalitetnog suparnika. Presretan sam, istaknuo je trener Rijeke, Igor Bišćan.

U drugom današnjem susretu pokleknula je hit-momčad prvenstva – Gorica. Izgubili su kod kuće od pulske Istre 1961 s 2:0. Prvi pogodak za Istru postigao je Španjolac Julio Cesar Rodriguez (48), a treću pobjedu gostiju u sezoni je u trećoj minuti sudačke nadoknade potvrdio još jedan stranac – Ganac Regan Obeng.

Gorica je peta s 26 bodova, a Istra je ostala pretposljednja s 12 bodova. Ipak, sada imaju samo bod manje od Slavena i dva od Intera koji je jučer u gostima pobijedio beznadnu momčad Rudeša.

Sutra od 15 sati na praznom Poljudu igraju Hajduk i Slaven Belupo, a kolo će zaključiti Lokomotiva i Osijek. Taj dvoboj počinje sutra u 17 i 30 sati.