Bolt i dalje traži svoj klub

Bolt
Usain Bolt (izvor: Wikipedia)
Bolt je tražio ugovor vrijedan čak 1,8 milijuna eura, a klub je ciljao puno niže – 95 tisuća eura.

Usain Bolt nikako da pronađe klub u kojem će pokazati svoj nogometni talent. Iako se činilo da će Australija biti mjesto gdje će 32-godišnji Jamajčanin početi profesionalnu karijeru, čelnici Central Coast Marinersa obavijestili su javnost kako su pregovori propali jer Bolt nije bio zadovoljan ponuđenim novcem.

Kako pišu australski mediji, Bolt je tražio ugovor vrijedan čak 1,8 milijuna eura, a klub je ciljao puno niže – 95 tisuća eura. Pokušao je vlasnik kluba Mike Charlesworth podebljati iznos sa sponzorima, ali nije uspio u tom naumu.

– Unatoč činjenici da nismo došli do sporazuma, oduševljeni smo što je olimpijskim prvak i svjetski rekorder bio dio našeg kluba tijekom ovih osam tjedana, poručio je Charlesworh.
Nastavlja se tako Boltova potraga za klubom; pokušao je s Borussijom Dortmund, Sundownsom i Stromsgosetom, ali nigdje nije uspio doći do profesionalnog ugovora.

Hoće li najveći sprinter svih vremena nastaviti potragu za klubom nakon što je atletiku napustio u lanjskom kolovozu na svjetskom prvenstvu u Londonu?