Chevy Camaro u 2019. godini dobiva novi izgled

Camaro
Foto: automotoworld.info
Chevrolet Camaro u 2019 godini dobiva novu rešetku, nove prednje i stražnje šasije i automatski mjenjač od 10 brzina

Novi kupe predstavljen je zajedno sa Malibum, Cruzom i Sonicom u Las Vegasu. Najveća vijest je dodatak 1LE performansi za turbo punjenje. Paket 1LE za turbo punjenje od 2 litre dostupan je isključivo sa ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa i dodana su četiri kraka Brembo kalibara za kočenje na prednjoj strani, Goodyear Eagle F1 gume i suspenziju FE3 Camaro.

Automobil od 275 konjskih snaga

“Uzeli smo novi turbo 1LE za brzu vožnju i vidljivo je povećanje brzine u odnosu na I4 Camaro, uglavnom zbog guma i kočnica. Zapravo nismo mogli procijeniti suspenziju, ali automobil je ostao ravan unatoč namjernom pokušaju promjene zaustavnog kuta.”

10 brzina u SS Camaru nije isto kao 10 brzina u Camaru ZL1. Kozmetičke promjene u Camaro su minimalne, s preoblikovanim odbojnicima koji čine najveći estetski učinak. SS sada dobiva funkcionalni izmjenjivač topline. Također, logotip “Flow tie” se konačno pojavio na ovoj generaciji Camaroa. Nova stražnja LED svjetla su na većini Camaro modela: naći ćete ih i na LS, LT, SS, RS i ZL1 modelu.

Nova tehnologija, poput novog Chevy Infotainment 3 medijskog sustava, standardna je na cijeloj ploči. Novi Camaro ide na prodaju ove jeseni, a novi LS modeli imat će početnu cijenu oko 26.000 dolara, a I4 turbo 1LE vjerojatno oko 30.000 dolara

Izvor: automotoworld.info