Studirajte u Australiji – Future Option

Australija, stdiranje

Agencija za obrazovanje Future Option vas poziva na Sajam australskog obrazovanja 2018. “Gledaj u budućnost – Studiraj u Australiji” koji će biti organiziran u Zagrebu 30.10.2018. u Hotelu Sheraton od 17:00 – 20:00 h.

Odličan obrazovni sistem i visoki životni standard, Australiju čini iz godine u godinu sve popularnijom destinacijom za internacionalne studente. Rastuća ekonomija, predivna klima i gradovi kao što su Melbourne, Sydney, Perth, koji su svake godine birani među top deset najboljih gradova za život na svijetu, stavljaju Australiju na treće mjesto po broju stranih studenata u svijetu.

Prisutni će na sajmu imati priliku saznati sve o opcijama i uvjetima studiranja u Australiji, saslušati iskustva studenata iz čitave regije koji su završili ili se trenutno nalaze na studijima u Australiji i razgovarati direktno s predstavnicima australskih obrazovnih institucija koji će biti prisutni.

Osim važnih informacija o proceduri i uvjetima upisa, posjetitelji će imati priliku informirati se o dobivanju studentskih viza, studentskom životu, radu tijekom studiranja i o australskoj kulturi i načinu života.

Ulaz na sajam je besplatan, ali je registracija obvezna zbog ograničenog broja mjesta.

Link za registraciju možete pronaći ovdje.


PODRŽITE NAS
Pratite nas na Facebooku!
DONACIJE

Ako želite podržati slobodno novinarstvo i Planet.hr možete donirati putem stranice za donaciju: Donacije