Traže se dvije osobe koje bi besplatno putovale svijetom

besplatno putovanje, putovanja
Foto: Rawpixel/Pixabay
Kandidate za besplatno putovanje birat će žiri sastavljen od tri svjetska putnika koji iza sebe imaju mnoštvo avantura

Možete li se zamisliti kako istražujete daleke destinacije? Sanjate li o drevnim ruševinama, dalekim otocima, kamenim ulicama i ne podnosite rutinu? Ako je odgovor potvrdan, jedan ste korak bliže ostvarenju svog sna.

Putnička agencija Tour Radar i Interpid Travel traže dvoje ljudi koji se nikada ranije nisu upoznali, a imaju jednu zajedničku stvar – želju da istraže svijet.

S obzirom na to da se ne radi o običnom putovanju, idealni kandidati moraju biti željni avantura i novih iskustava te spremni na iznenađenja, a sve će biti zabilježeno kamerama.

Putovanje vrijedno više od 22.000 dolara po osobi

Žiri će odabrati dvije osobe koje će zajedno proputovati pet različitih kontinenata i kojima će biti plaćeni svi troškovi putovanja koji iznose više od 22.000 dolara po osobi.

Dok su svi drugi svakog dana na poslu, vi ćete pobjeći od toga i uživati u novim mjestima i iskustvima, a sve na tuđi račun, kažu u turističkoj agenciji Tour Radar. Sve što od vas traže je, kažu, želja za odlaskom na pedesetodnevni odmor, a zauzvrat ćete dobiti nova iskustva i uspomene koje će obogatiti vaš život.

Kako se prijaviti?

Ako vam ponuda ove agencije zvuči primamljivo i želite se prijaviti, morate snimiti dvominutni video kojim ćete uvjeriti tročlani žiri da ste vi prava osoba za ovu avanturu. Dodatne bodove dobit će oni koji se kreativnošću uspiju istaknuti iz gomile.

Link za prijavu možete pronaći ovdje.