Rue Crémieux – pariška ulica čiji stanovnici žele ograničiti pristup influencerima

djevojka, fotografiranje, Rue Crémieux
Foto: Pixabay
Hashtag #ruecremieux na Instagramu ima gotovo 32 tisuće javnih objava

Ako ste možda planirali put u Pariz, a na svom Instagram feedu ste naletjeli na jednu od brojnih fotografija nastalih u šarenoj ulici Rue
Crémieux pa ste i sami poželjeli otići tamo i napraviti fotografiju – to možda neće biti lako kako ste mislili.

Najživopisnija pariška ulica, Rue Crémieux, neizbježno se pretvorila u mjesto na koje brojni posjetitelji dolaze snimiti fotografije za Instagram. Međutim, mještani žele konačno poduzeti nešto po tom pitanju, odnosno, žele da posjetitelji prestanu stvarati gužvu na tom području.

Stanovnicima ulice Rue Crémieux je dosta da korisnici društvenih medija svakodnevno hrle u njihovu ulicu kako bi se fotografirali.

“Sjednemo jesti, a vani se ljudi fotografiraju, reperi dva sata snimaju video, održava se djevojačka večer… Iskreno, iscrpljujuće je”, požalio se jedan od lokalaca.

Sličan problem imaju i stanovnici četvrti Notting Hill u Londonu. Brojni instagram influenceri znaju se fotografirati na njihovim kućnim pragovima pa su i oni apelirali da prestanu s tim.

Zabrinutost građana gore spomenute pariške ulice je sasvim razumljiva, a u prilog tome govori činjenica da hashtag #ruecremieux na Instagramu ima gotovo 32 tisuće javnih objava. Postoji čak i račun pod nazivom “Clubcremieux – s**it people do on Rue Crémieux”.

Lokalni stanovnici predlažu da pastelna ulica bude zatvorena posjetiteljima tijekom najprometnijih sati noću i vikendima.

Izvor: Insider