Enter The Challenge: krenite na put u nepoznato i osvojite 10.000 kuna

enter the challenge, enter zagreb, radio enter zg
enterzagreb.hr
Dva tima čije prijave skupe najviše bodova bit će poslana na tajnu lokaciju u Europi bez mobitela i novaca, a pobjeđuje tim koji se prvi vrati u redakciju Entera u Zagrebu

Radio Enter Zagreb objavio je poziv za sudjelovanje u četvrtom izdanju natjecanja Enter The Challenge, prvog i jedinog radijskog reality showa u Europi.

Prve dvije godine od natjecatelja se tražilo da u 24 sata otputuju što dalje od polazišne točke – redakcije Enter Zagreba. Ove godine, kao i prošle, traži se suprotno: Enter će timove zrakoplovom poslati na tajnu lokaciju u Europi, a pobjeđuje onaj tim koji prvi stigne natrag u redakciju, na adresu Avenija Većeslava Holjevca 29. Timovi će doznati kamo putuju tek na polasku iz zračne luke, a jednom kad stignu na odredište, nemaju vremenskog ograničenja za povratak.

Ako se želite okušati u Enter The Challenge, od vas se očekuje da snimite video sa svojim izabranim partnerom za putovanje, bili to vaši prijatelji, brat ili sestra, mama ili tata, djed ili baka. Dok god se radi o timu od dvije osobe, posebnih uvjeta nema. Video u trajanju od 30 sekundi mora pokazati da ste upravo vi idealni kanditat ili kandidatkinja za sudjelovanje – hrabri, odvažni i avanturistički nastrojeni.

O finalistima odlučuju žiri i publika: Enterova stručna komisija odabrat će 5 najboljih videa i postaviti ih na Facebook. Na osnovi broja pogleda izračunat će se 50 posto ocjene, a preostalih 50 posto videima će dodijeliti pet Enterovih voditelja. Dva tima koja su snimila najbolje ocijenjene videe odlaze na put!

Avanturistički duh i zrnce ludosti će vam svakako zatrebati, jer tijekom natjecanja na raspolaganju nećete imati ni mobitel ni novčanik. Bit ćete prepušteni sami sebi i morati osmisliti rutu za povratak, domoći se nekog prijevoznog sredstva, a usput možda i odraditi neki honorarni posao kako biste skupili nešto džeparca.

Svaki tim u pratnji će imati po jednog radijskog voditelja koji će jedini koristiti mobitel za komunikaciju s redakcijom, nadgledati rutu kretanja i paziti da natjecatelji tijekom puta poštuju pravila. Trud će se svakako isplatiti jer pobjednici dobivaju nagradu od 10.000 kuna, a drugoplasirani tim osvojit će 2.000 kuna.

Prijave su otvorene od ponedjeljka, 3. rujna pa do srijede, 12. rujna u točno 18h. Dan kasnije, stručna komisija izabrat će top 5 prijava i otvoriti glasovanje na Facebooku, a na završni izazov dva najbolja tima kreću u srijedu, 19. rujna.

Više o uvjetima za prijavu i pravilima natjecanja doznajte ovdje. Sretno!