Bubble hoteli postali su velik trend – evo najboljih mjehurića

Najbolji bubble hoteli
Bubble hoteli

‘Bubble’ hoteli ili hoteli mjehurići, u posljednjih su godinu dana postali pravi trend

Sve više turista odlučuje se ovakvu varijantu odmora, upravo zbog neprocjenjive mogućosti da imaju neposredan dodir s prirodom, ali istovremeno i željeni komfor.

Prema Trips to Discover, izdvojili smo nekoliko nevjerojatnih ‘bubble’ hotela u svijetu – koji u šumama, pustinjama ili jednostavno daleko od civilizacije, postaju omiljen smještaj i pružaju nevjerojatan pogled noću i danju.

Hotel Aire de Bardenas, Španjolska

U pustinjskoj regiji Španjolske, ‘bubble’ hoteli odličan su način da se istraži ovaj jedinstveni dio Europe. Za razliku stereotipnog poimanja Španjolske uz zvukove morskih valova, opustite se u pustinji, a ne odreknite se struje, mini bara, pa čak niti wifi-ja.

Buuble, Island

Možete li zamisliti kako ležite u krevetu i gledate sjeverna svjetla iz sobe? Nemojte više zamišljati, nego se zaputite na Island u svoj vlastiti bubble hotel. Osim ljepote prirode, dobivate i potpunu privatnost i odvajanje od drugih gostiju. Štoviše, niti adresu hotela nije moguće saznati sve dok ne bukirate svoj vlastiti mjehurić.

bubble hoteli

Attrape-Rêves, Francuska

Bilo da svoj mjehurić rezervirate u potpuno prozirnoj verziji, ili pak djelomično prozirnoj, razmislite o tome da rezervirate ‘zvjezdani’ paket, koji dolazi s teleskopom. Na taj način možete bolje promatrati ono zbog čega i dolazite, a to je veliko zvjezdano nebo.

Bubble Lodge, Mauricijus

Aftrika je već sama po sebi egzotična destinacija, ali vaše iskustvo možete napraviti još posebnijim ako odsjednete u jednom od hotela mjehurića. Preko dana možete uživati u predivnim plažama, a navečer usnite okruženi prirodom.

bubble hoteli

Jesu li vas zaintrigirali ovi neobični moderni hoteli? Pogledajte više: