Besplatno putovanje u najsretniju zemlju na svijetu

ljudi, zalazak sunca
Foto: Pixabay
Odabrani će dobiti besplatno trodnevno putovanje u Finsku, gdje će uz vodiče uživati u ljepotama ove zemlje

Finska je drugu godinu zaredom proglašena najsretnijom zemljom na svijetu, a Fincima to što su njihovi građani sretni znači puno pa žele da i drugi upoznaju njihovu zemlju i otkriju tajnu sreće.

Finci tvrde da tajna njihove sreće leži u suživotu s prirodom. Dok drugi odlaze na psihoterapije kako bi se opustili i riješili probleme, Finci se upute u šumu ili sjednu u brod i krenu na plovidbu oko nevjerojatnog arhipelaga na jugozapadu zemlje.

Zbog toga je Turistička zajednica Finske pokrenula program pod nazivom “Rent a Finn”, koji strancima omogućava da uz lokalnog vodiča kroz prekrasnu prirodu te zemlje otkriju sreću.

U sklopu programa će istraživati ljepote Laponije, Helsinkija, finskih jezera i obale, a vodit će ih deset Finaca, među kojima je i gradonačelnik Rovaniemija.

Kako možete sudjelovati

Ako želite sudjelovati u ovom projektu, trebate se u kratkom videu (u trajanju do 3 minute) predstaviti i objasniti svoju vezu s prirodom te zašto želite posjetiti Finsku. Video i ispunjeni obrazac na službenoj stranici Rent a Finn projekta morate poslati najkasnije do 14. travnja 2019. godine.

Oni koje odaberu dobit će besplatno trodnevno putovanje u Finsku na ljeto ove godine. Spavat će kod svojih domaćina i sudjelovati u snimanju materijala koji će Turistička zajednica Finske iskoristiti za promotivne aktivnosti.