Nesvakidašnji događaj u imotskoj osnovnoj školi: Roditelj učenika napao razrednika nakon što je ovaj nazvao skupinu dječaka HOMOGENOM grupom!

Škola, Imotski, profesori
YouTube
Prava drama odvila se sinoć u Osnovnoj školi Dr. Franje Tuđmana u Imotskoj krajini. Naime, jedan od roditelja učenika fizički je nasrnuo na razrednika 8. razreda tokom roditeljskog sastanka u prostorijama škole.

Kako neslužebeno doznajemo, do incidenta je došlo za vrijeme regularnog roditeljskog sastanka kad je nesretni učitelj u jednom trenutku svoga izlaganja želio pohvaliti aktivnost i kooperaciju svojih učenika koji su se iskazali brojnim izvanškolskim aktivnostima te ih nazvao, ni više ni manje, nego homogenom grupom – „spremnom nadomjestiti praznine svojih partnera, uvijek spremnom uskočiti za svoga bližnjega…“

No, ta naoko bezazlena i pozitiva opaska nipošto se nije dopala jednom od prisutnih roditelja. Naime, Otac I.V. iz Ciste Velike čuvši ovu informaciju bez prethodne najave, potpuno preneražen ustao je sa svoga mjesta, porušio klupe koje su mu bile na putu i šakom udario ubogog razrednika u nos te mu na taj način zadao teške tjelesne ozljede.

Srećom, veća tragedija je izbjegnuta hitrim uplitanjem nekolicine pribranih roditelja koji su vrlo brzo uspjeli razdvojiti sukobljene: pripomogli su brižnom razredniku da se pribere i obavijestili policiju. Isto tako uspjeli su primiriti napadača te ga uporabom sile izvući iz učionice u kojoj se odvijao roditeljski sastanak i zadržati do dolaska policije.

Kako doznajemo od jednog od očevidaca, uzrujani I.V. je prilikom napada na razrednika uzvikivao: „Da se nisi više nikad usudija sina mi nazivati homogenim, moj sin nije homogen, jeba ti ja oca homogenog!!“

Iako se početno činilo kako je razlog ovom nesvakidašnjem buntovnom činu pogrešna interpretacija izraza „homogeno“, naknadno spominjanje seksualnog čina između oca nesretnog razrednika te nasilnika I.V. iz Ciste Velike ipak daje ovom slučaju jednu novu dimenziju i baca velo tajnosti na sam povod ovog čudnovatog slučaja iz Imotske krajine…

Uskoro opširnije…

Disclaimer: Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je namjerna, a namjera je isključivo humoristične prirode. Sve iznesene “činjenice” su plod uvrnute mašte i nipošto ne predstavljaju pouzdan izvor informacija, a ni ušće.

*Za one koji žele znati više: Satira je izričaj koji kroz ironiju, pretjerivanje i izrugivanje kritizira i ukazuje na ljudsku glupost i poroke, posebice u kontekstu suvremene politike te ostalih aktualnosti.