Hoće li hrvatsko pravosuđe ispuniti želju mladog Daruvarca?

zatvor, lopov
Pixabay

Svjedoci smo nesvakidašnjeg i neviđenog presedana koji potresa već dobro potreseno hrvatsko pravosuđe

Naime, Darko Kovačević poznatiji kao Daruvarac želi dobrovoljno ostati u zatvoru.

Svjestan užasno sporog i kako smo vidjeli neefektivnog pravosuđa mladi Zadranin izjavio je kako želi ostati u zatvoru zbog brutalnog premlaćivanja 18-godišnje djevojke.

Iz zadarske policije javljaju da nemaju ovlasti zatvoriti Daruvarca, unatoč tome što je i sam htio biti zatvoren te ga prisilno puštaju na slobodu.

Još uvijek se očekuje reakcija od strane hrvatskog ministarstva pravosuđa

Čini se kako Darko Kovačević Daruvarac u posljednje vrijeme čini sve kako bi uspio u svome naumu.

„U Zadnjih dva mjeseca učinio sam apsolutno sve kako bi me konačno strpali u zatvor. Prijetio mladićima analnim seksualnim odnosom, bacao vozila u duboke provalije, tukao se ispred klubova… Pa što čovjek vise treba učinit da završi u zatvoru u ovoj zemlji meni nije jasno!!!“ – zavapio je nasilnik pred Županijskim sudom u Zadru: „Zatvorite me molim vas!!!  Zatvorite me!! Vjerujem da ću se promijeniti, ako mi date tu zlatnu šansu. Ali samo me zatvorite!“

Disclaimer: Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je namjerna, a namjera je isključivo humoristične prirode. Sve iznesene “činjenice” su plod uvrnute mašte i nipošto ne predstavljaju pouzdan izvor informacija, a ni ušće.

*Za one koji žele znati više: Satira je izričaj koji kroz ironiju, pretjerivanje i izrugivanje kritizira i ukazuje na ljudsku glupost i poroke, posebice u kontekstu suvremene politike te ostalih aktualnosti.