Ekskluzivno: Vlada uvodi obvezan I.Q. test prilikom stupanja na zastupničku dužnost; Živi Zid ostaje bez predstavnika u saboru!

test
Pexels

Vlada premijera Plenkovića naprasito je i pod okriljem noći izglasala novi amadman kojim želi uvesti obvezni test inteligencije prilikom stupanja na zastupničku dužnost. Prema novom zakonu, svaki saborski zastupnik morati će zadovoljiti minimalni kriteriji od 100 bodova koliko iznosi i inteligencija prosječnog čovjeka. Prijedlog novog zakona trebao bi se naći u saborskoj proceduri već ovoga tjedna.

Ovakav potez Andreja Plenkovića uistinu nitko nije očekivao, ponajviše njegovi stranački kolege Stevo Culej koji na naše upite glede novog zakona nije uspio dati smisleniji odgovor te ministar obrane Krstičević koji je i digao ruku za novi zakon, no trenutno se toga ne može sjetiti.

Čini se kako se Andrej Plenković ovim zakonom odlučuje na konačne obračune sa radikalnim krilom stranke koje se od samog starta protivi Plenkovićevom Europejstvu.

S druge strane čini se kako će najdeblji kraj ipak izvući klub zastupnika Živog Zida gdje niti jedan zastupnik ne zadovoljava nove kriterije.

Uspjeli smo stupiti u kontakt s Ivanom Pernarom koji je dao svoje viđenje situacije:

„Sada je valjda svima jasno kakvu igru igra briselski sluga Andrej Plenković, dame i gospodo. Ovo je pomno osmišljena zavjera od strane HDZ-a kako bi se napakostilo Živom Zidu i istini. Svi dobro znamo kako je I.Q. test masonska zavjera kojom reptilska rasa već desetljećima robuje ljudima.“

Na naše pitanje o skandaloznoj količini neinteligencije koja prožima njegovu stranku Pernar je protestno napustio prostoriju.

Disclaimer: Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je namjerna, a namjera je isključivo humoristične prirode. Sve iznesene “činjenice” su plod uvrnute mašte i nipošto ne predstavljaju pouzdan izvor informacija, a ni ušće.

*Za one koji žele znati više: Satira je izričaj koji kroz ironiju, pretjerivanje i izrugivanje kritizira i ukazuje na ljudsku glupost i poroke, posebice u kontekstu suvremene politike te ostalih aktualnosti.