Bandić u Saboru gradi žičaru kojom će prevoziti odbjegle zastupnike u svoj klub!

Milan Bandić, Grad Zagreb
Flickr

Milan Bandić ekskluzivno je za Planet.hr najvio izgradnju žičare; i to nigdje drugdje doli u Saboru, hrvatskom parlamentarnom domu.

Opće je poznato kako Milan Bandić, predsjednik stranke Bandić Milan 365  sklon delanju, no uistinu nitko nije mogao predvidjeti sljedeći njegov podvig – Izgradnju žičare u Saboru Republike Hrvatske.

Naime Bandić je od početka saziva Sabora povećao udio zastupnika u svojoj stranci za impozantnih 1300%. Bandić je startao s jednim zastupnikom, a trenutno je dosegnuo impozantnih 13 zastupnika u svome klubu.

Prenosimo Bandićevo obraćanje u cijelosti:

„Molim vas, sve te ljude treba efikasno prevesti, nastati će gužva… Pa neće se valjda Bandićevi zastupnici gužvati k’o kravice na paši, molim vas! Ljudima uvijek treba olakšati put u pravom smjeru, a jedini pravi smjer je Stranka Rada i Solidarnosti.  Idemo delati!“

Bandić je također najavio kako će se on osobno pozabaviti izgradnjom žičare,  jer je kako kaže upravo jutros položio tečaj i ishodovao počasni doktorat za profesionalnog graditelja žičare.

Disclaimer: Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je namjerna, a namjera je isključivo humoristične prirode. Sve iznesene “činjenice” su plod uvrnute mašte i nipošto ne predstavljaju pouzdan izvor informacija, a ni ušće.

*Za one koji žele znati više: Satira je izričaj koji kroz ironiju, pretjerivanje i izrugivanje kritizira i ukazuje na ljudsku glupost i poroke, posebice u kontekstu suvremene politike te ostalih aktualnosti.