Armada nastavlja bojkot!

Dinamo
Youtube (screenshot)

Zadnjih mjeseci riječka navijačka skupina Armada na utakmicama svoje ljubimice NK Rijeke nije davla podršku u vidu navijanja. Kao razlog ovome potezu iz vodstva Armade isticali su trenera Igora Bišćana i njegovo sad već popularno hvatanje za međunožje koje se dogodile pred 20 godina.

Tada novopridošlom treneru Bišćanu veći dio Armade nije mogao oprostiti taj bludni čin nad njihovim svetinjama.

Godinu dana kasnije i Bišćanu je dozlogrdilo i više nije voljan stvarati i doprinositi u toksičnim uvjetima konstantnoga linča nad njime i njegovim stručnim stožerom. Bišćan se pred nekoliko dana odlučio samovoljno odvojiti od nezdrave sredine te je podnio neopozivu otkazu na mjestu glavnog trenera NK Rijeke.

No čini se kako Armada ipak nije zadovoljna raspletom situacije te nastavlja s bojkotom!

Donosimo vam obraćanje navijačke skupine u cijelosti:

„Iako smo zadovoljni činjenicom da je Bišćan napustio klub i više nije trener. Naši zahtjevi nisu ispunjeni! Bišćan je morao dobiti otkaz, a ne ovako svojevoljno otići.  KN Armada ne prihvaća njegovu ostavku i samim time nastvalja s bojkotom. Jedini način kako izgladiti stvari bi bilo ponovo zaposliti Bišćana i onda mu uručiti otkaz. Ne ovako! Ovo je nedopustivo. Naši zahtjevi nisu ispunjeni. Pa nismo mi valjda neka skupina idiota da ovo toleriramo.“

Disclaimer: Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima je namjerna, a namjera je isključivo humoristične prirode. Sve iznesene “činjenice” su plod uvrnute mašte i nipošto ne predstavljaju pouzdan izvor informacija, a ni ušće.

*Za one koji žele znati više: Satira je izričaj koji kroz ironiju, pretjerivanje i izrugivanje kritizira i ukazuje na ljudsku glupost i poroke, posebice u kontekstu suvremene politike te ostalih aktualnosti.