Vikend u Tehničkom: SAMO VIBEZ + ZGDW market

ljeto u tehničkom, tehnički muzej, zagreb
Ljeto u Tehničkom / Facebook
Ljeto u Tehničkom nastavlja se uz klupsku večer SAMO VIBEZ i pop-up market domaćih dizajnera

U zagrebačkom Tehničkom muzeju Nikola Tesla u tijeku je vesela, kreativna sezona. U sklopu manifestacije Ljeto u Tehničkom, posjetitelji osim postava muzeja mogu razgledati i izložbe suvremene umjetnosti te se upoznati s dobrim domaćim dizajnom.

Ovog mjeseca je u Tehničkom muzeju već predstavljena izložba F.O.M.O. mladog umjetnika Glitchboy2000, organizirana kao dio serije izložbi PIKTO u gostima.

U petak, 24. kolovoza, Tehnički muzej predstavlja SAMO VIBEZ, klupsku večer organiziranu u suradnji s klupskim programom SAMO KAOS. U ljetnom vrtu muzeja, tj. u Hali V, nastupit će DJ-i Ineskich, Marac i Resk, s početkom u 17 sati.

Ovog vikenda posjetitelje pak očekuje Zagreb Design Week Market, sajam na kojem će jedanaest hrvatskih dizajnera prodavati svoje proizvode u opuštenoj urbanoj oazi. Mjesto radnje je i dalje Hala V, a atraktivnu ponudu u pop-up marketu možete razgledati u subotu i nedjelju, 25. i 26. kolovoza, od 11 do 22 sata. Dizajneri koji sudjeluju su Artina, Ayelen A̲̿, CeramicArh, Dunja, Little fimo things, Madfly Design, Marte jewellery, Nisa design, pepo.stuff, Si&Eter Jewelry i TOrBA bags.

Više informacija o ZGDW marketu i gostujućim dizajnerima možete pronaći ovdje.