Foodballerka – nogomet, dobra hrana i još bolja zabava na Strossmayerovom trgu

foodballerka, nogomet, svjetsko prvenstvo, zagreb
Foodballerka / press
Ovogodišnji gastro-nogometni festival Foodballerka otvorit će veliki koncert TBF-a

Bliži se početak Svjetskog prvenstva i svi ljubitelji nogometa sigurno već planiraju gdje će sve pratiti hrvatsku repku u ugodnoj ljetnoj atmosferi na otvorenom. Evo jednog prijedloga: Strossmayerov trg u Zagrebu od 14.6. do 15.7. postaje velika zelena oaza u kojoj na velikom ekranu možete gledati tekme u Grill zoni uz hrskavi roštilj.

Prvog dana publiku će zagrijati popularni TBF, a uz njih će navijati i sjajni ugostitelji. Organizatori su ponovno okupili one najbolje, koji osmišljavaju nogometna jela za sve gladne Foodballerkaše. Kako najavljuju, bit će svega – od foodballerskih burgera i neobičnih gastro kombinacija koje još nismo probali do otkvačenih deserata, salata, pašticada, grickalica, sushija…

Osim super klope tu su i slapovi craft piva – zlatno zelene osvježavajuće fontane Garden Brewery, bez kojih se ne može ni zamisliti ljetno druženje. Ljetni kokteli, voćne salate koje će slagati poznati putopisac, originalni photo pointovi, koncerti poznatih grupa… sve to očekuje posjetitelje Foodballerke. Za one koji sa sobom vode i najmlađe fanove hrvatske repke, pripremljeni su dječji kutak s velikom igraonicom za klince, klopa za najmlađe, kao i dječja zona za prematanje i dojenje djece u parku.

Na Foodballerki ovog ljeta iće i piće pripremaju Time, Wurst bar, The Garden Bar&Kitchen, T&T, RougeMarin, Kitchen&Grill Plac, OLI house, Milky, Cocktail bar by Rakijarnica & Mangosta, Jamnica gemišt bar, Haustor Haus, Gost&Ona, Good Food, Gingle Bells, 50 A Burger&Champagne Bar, El Toro, Lanterna i BarBaQ, Gummenyak i Pommes Frites. Čekaju nas jela raznih svjetskih kuhinja, atraktivne nagradne igre i aktivacije partnera poput Jamnice, Samsunga, Zvijezde, HIPP-a i pivnice Garden Brewery. A uz to, naravno, još puno iznenađenja – navratite!

Pratite Foodballerku na Facebook stranici, a uskoro i na webu ovdje.