12. Millennium Jump u znaku “vatrenih”

Foto: Flickr
U znaku “vatrenih”

Jedna od glavnih zadarskih atrakcija, Millennium Jump , ove godine biti će obilježen uspjehom hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu pa će ove godine sudionici skakati u “kockastim” dresovima u čast našim nogometašima.

Plan i program

Kao i svake godine, skok će se održati u subotu, 4. kolovoza 2018., na zadarskoj rivi, odnosno Obali kralja Petra Krešimira IV. Program započinje u 12:30 sati ulaskom na rivu, a prvi skok na glavu starta u 14:00 sati. Nakon 10 minuta slijedi međuskok, salto. U 14:40 slijedi drugi skok, točnije  pod sponzorstvom Himalaye. Program će se odvijati na način da u 12.30 počinje ulazak na rivu, prvi skok na glavu u DM majicama slijedi u 14 sati, a samo deset minuta kasnije na rasporedu je međuskok, salto. Drugi skok počinje u 14.40 sati, sponzorira ga Himalaya, a radi se o duplom dominu u DM majicama i sa žutim jastucima. U 15:00 sati, organiziran je ručak po simboličnoj cijeni od 5 kuna, a sva prikupljena sredstva donirati će se u humanitarne svrhe. Sudionike će zabavljati Jakša Jordes na saksofonu, Boris Time na električnoj violini. Sve će biti ovjekovječeno grupnom fotografijom “na mulu”. Treći skok s loptama i u DM majicama krenuti će u 16:30. Ovogodišnja posebnost  Millennium Jump-a je četvrti skok koji će biti u znaku osvojenog srebra na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji pa su organizatori zamolili sudionike da ponesu “kockaste” dresove u kojima će kreirati natpis “Croatia loves you”. Tim će se skokom zaključiti Millennium Jump 2018.

Foto: Flickr

Od 30. srpnja ulaznice će se prodavati po cijeni od 30 kuna na dvije lokacije: na Narodnom trgu i ispred DM-a na Kalelargi u vremenu od 19 do 23 sata dok se ne ispuni sigurnosna kvota od 3000 sudionika.

Prošlogodišnji Millennium Jump je obilježilo 3000 sudionika koji su svojim tijelima ispisali poruku “From Zadar with love”, a poruka je bila upućena posvećenu malim polaznicima Škole plivanja za djecu s poteškoćama u razvoju i korisnicima socijalne samoposluge u Zadru.

Izvor: Zadarski list, eZadar