Kino Europa otvorilo prvi zagrebački hotel za biljke

kino europa, zagreb, čuvanje biljaka
Kino Europa Facebook
Idete na godišnji, a nemate kome ostaviti ključ od stana da vam zalije biljke? Kino Europa ima rješenje

Sezona je godišnjih odmora i mnogi razmišljaju kome ostaviti kućne ljubimce na čuvanje prije nego što krenu na put. Uskaču mame i tate, bake i djedovi, prijatelji i susjedi… Ili, u nedostatku drugog rješenja, tu su hoteli za pse, mace i ostale životinje. A što s onim drugim, zelenim ljubimcima koji također zahtijevaju pažnju i njegu? Popularno zagrebačko Kino Europa doskočilo je problemu i uvelo nesvakidašnju uslugu: čuvanje biljaka!

kino europa, zagreb, čuvanje biljaka
Kino Europa Facebook

“Odlazite na produženi vikend, dulji odmor ili godišnji? Nema potrebe da riskirate zdravlje svojih zelenih ljubimaca dok vas nema, ili gnjavite susjede, prijatelje i rodbinu da ih zalijevaju. Jednostavno ih ostavite u našem veselom Hotelu Europa i mi ćemo se pobrinuti da se dobro hidratiziraju. Naš vrijedan zelenoprsti tim čuvat će i zalijevati vaše biljke i to potpuno besplatno!”, stoji na službenoj stranici kina.

Biljke možete predati ekipi na šanku Kina Europa ili ostaviti u njihovom shopu. Za ostale informacije možete se raspitati na info@kinoeuropa.hr. Sretan put!