Demi Lovato u javnosti nakon predoziranja

Demi Lovato
Wikimedia commons

Američka pjevačica Demi Lovato uvijek je bila iskrena o svojoj borbi s ovisnošću. Nakon što se ovog ljeta predozirala heroinom i gotovo izgubila život, nedavno se oglasila na svojim društvenim mrežama i potvrdila obožavateljima da se osjeća bolje.

Nakon gotovo tri mjeseca u klinici za odvikavanje, Demi Lovato obratila se svojim obožavateljima na Instagramu s porukom koja potiče na glasanje na nedavnim predizborima. “Zahvalna sam što sam stigla kući u pravo vrijeme za glasanje. Jedan glas čini promjenu, stoga se potrudite da i vaš bude uvažen!” – poručila je Demi.

Stara ljubav

U privatnom životu, Demi je viđena u društvu modnog dizajnera Henryja Levy. Viđeni su na večeri, a Henry je također kroz mladost bio u mnogim klinikama za odvikavanje. Upoznali su se prije nekoliko godina upravo u jednoj klinici. Demin bivši dečko Wilmer Valderrama, zvijezda serije Lude 70-e, s kojim je bila u vezi šest godina, ne odobrava njezino druženje s Henryjem s obzirom da je on također bivši ovisnik. Valderrama ju je također u nekoliko navrata posjetio u bolnici.

Demi Lovato
E! online
Novi početak

U utorak 13. studenog Demi je po drugi put javno progovorila, pozivajući fanove da joj pošalju direktnu poruku za njezin novi broj. To pokazuje da je Demi ozbiljna o rješavanju ovisnosti i spremna pustiti više ljudi u svoj život.

Izvor: Wendyshow.com


PODRŽITE NAS
Pratite nas na Facebooku!
DONACIJE

Ako želite podržati slobodno novinarstvo i Planet.hr možete donirati putem stranice za donaciju: Donacije