Grupa Jonathan objavila novi album i najavila koncerte u Rijeci i Zagrebu

Facebook / thebandjonathan
Prije Jonathana nastupit će kantautorica Lovely Quinces s kojom je bend snimio svoj prvi duet

Riječka grupa Jonathan u ponedjeljak je objavila novi album “To Hold”, koji uz ranije izdane singlove “Something To Cry About” i “I Never Meant To Be There” donosi još šest novih pjesama. Novo izdanje tako zaokružuje cjelinu započetu izdanjem “To Love”, objavljenim u veljači prošle godine.

“To Hold” donosi i njihov prvi duet naslovljen “I Don’t Mind”, nastao u suradnji s mladom zagrebačkom kantautoricom Lovely Quinces.

Na novom albumu gostuje Hrvoje Šćulac koji već neko vrijeme nastupa s bendom; na svim novim pjesmama svira klavijature te harmoniku u pjesmi “Monkeys”. U pjesmi “Way To Go” gostuje i dječji trio čiji su članovi Roberta Rezg Brown, Leda Turato i Fran Barjaktarić, pod vodstvom Ane Jakšić.

Facebook / thebandjonathan

Omot albuma potpisuje Mislav Lešić Džedaj, a fotografije Filip Gržinčić. Pjesme su snimane u studiju Marka Mrakovčića i u riječkom G.I.S.-u, a produkciju, miks i mastering odradio je Matej Zec.

Jonathan će novi album promovirati na koncertima po cijeloj regiji u prvoj polovici 2018. godine. Riječki Pogon kulture ugostit će popularni bend 21. travnja, a zagrebačka Tvornica kulture 21. svibnja, uz Lovely Quinces kao posebnu gošću na oba nastupa.

Ulaznice za oba koncerta bit će dostupne na Eventimu od 26. veljače po cijeni od 60 kuna u pretprodaji te 80 kuna na dan koncerta. U Zagrebu se ulaznice mogu kupiti u Dirty Old Shopu, Rockmarku i Aquarius CD Shopovima, dok se ulaznice za riječki koncert mogu nabaviti u Dallas Music Shopu i svim prodajnim mjestima Eventima.

Novi album dostupan je na bandcamp stranici Jonathana.

Izvor: Ziher.hr