U Zagreb stiže Dealshaker Expo, najveći sajam u regiji vezan uz kriptovalute

Pixabay
Dealshaker.com je prva svjetska e-commerce platforma koja prihvaća kriptovalute kao sredstvo plaćanja

U subotu, 17. veljače, u City Plaza centru održat će se Dealshaker Expo Zagreb, najveći događaj u regiji vezan uz tržište kriptovaluta. Na Expu će prisustvovati stotinjak izlagača iz desetak zemalja regije, a očekuje se i dolazak nekoliko tisuća posjetitelja iz 23 države sa svih strana svijeta. Brzorastuća industrija kriptovaluta u zadnje vrijeme privlači sve veći interes, kako od strane građana, tako i od privatnih tvrtki.

Dealshaker Expo Zagreb prvi je događaj ovakve vrste na našim prostorima te se njime Zagreb svrstava uz bok Bangkoku i Londonu, prvim gradovima u svijetu koji organiziraju ovu manifestaciju.

Expo u Zagrebu predstavit će publici Dealshaker.com, prvu svjetsku e-commerce platformu koja prihvaća kriptovalute kao sredstvo plaćanja. Platforma je pokrenuta u veljači prošle godine, a na istoj svoje proizvode i usluge trenutno nudi oko 58.000 kompanija i više od 300.000 građana.

Yahoo Finance predviđa da će Dealshaker platforma potpuno transformirati budućnost e-commerce poslovanja i način kupovanja preko interneta. Posebnost platforme očituje se u mogućnosti oglašavanja koju Dealshaker nudi građanima i tvrtkama, koji na taj način pristupaju višemilijunskom tržištu potrošača s visokom motivacijom za kupnju na toj platformi.

Izlagači na Dealshaker Expo-u u subotu će posjetiteljima pojasniti kako sudjelovati u ovom revolucionarnom načinu trgovine.

Izvor: Poslovni dnevnik