Zagrebačka banka dobila priznanje za najboljeg poslodavca Hrvatske i Europe

Commons
Institut Top Employers dodijelio je Zabi titule Top Employer Europe i Top Employer Croatia

Međunarodni institut Top Employers koji bira najbolje poslodavce širem svijeta dodijelio je priznanje Zagrebačkoj banci na svečanosti održanoj u četvrtak u Amsterdamu.

Top Employers redovito dodjeljuje priznanja tvrtkama koje svojim zaposlenicima osiguravaju izvrsne uvjete rada, potiču i razvijaju talente te kontinuirano usavršavaju prakse zapošljavanja. Nizozemski institut je među najbolje poslodavce ove godine uvrstio i Zagrebačku banku kao odlično mjesto za rad, a nagradu je u ime Zabe preuzela direktorica razvoja ljudskih resursa Ana Bašić.

“Zaposlenici su ključni za uspjeh svake kompanije, stoga su i kontinuirana briga o zaposlenicima te razvoj njihovih znanja i vještina nužni za naš zajednički napredak. Osim toga, želimo da se naši zaposlenici osjećaju ugodno, a zahvaljujući pristupu ravnoteže između poslovnog i privatnog života nastojimo stvoriti pozitivno radno okruženje u kojemu su oni u potpunosti angažirani i aktivno pridonose uspjehu banke”, istaknula je Biljana Ljuban, direktorica upravljanja ljudskim resursom u Zabi.

Među pogodnostima rada u Zagrebačkoj banci omogućenima kolektivnim ugovorom nalaze se fleksibilno radno vrijeme te mogućnost dobivanja slobodnog dana za rođendan ili prvi dan vrtića i škole djeteta.

Globalna kompanija UniCredit čija je Zagrebačka banka članica dobila je titulu Top Employer na europskoj razini.

Izvor: Poslovni dnevnik